8/4/08

A bodes m'aconvides!


A bodes m'aconvides! Quina frase feta més antiquada!
Partim de la base que no m'agraden les bodes, les trobo nyonyotes i cursis.
I es que no acabo de comprendre perquè la gent continua casant-se fent ostentació d'aquests bodorrios avorrits, tostons, poc originals i que no s'acaben mai.
No acabo de comprendre perquè els núvis s'entesten a presentar aquesta celebració grandiloqüent com un acte de fe, com un acte d'exhibició del seu amor evident, quan a mi i a la majoria de convidats, ens sembla un mercadeig pur i dur, un negoci amb alts rendiments, en definitiva, un atracament a mà alçada.
Bodes que no tenen res d'original, que en quan surts de la "pelu" i et calces les maleïdes sabates de taló ja estàs pensant quan s'acabarà la pantomima, ressonant amb ràbia dins el cervell "se va, se va, se va, se va la tuna ya se va..."
Millor, a bodes no m'aconvidis, fes-ho a una calçotada!

2 comentaris:

La Gallina Marcelina ha dit...

a les 9 del matí començaven els preparatius, a les 10 perruqueria, a les 12 tret de sortida del festival: la missa. A les 8 del vespre els nuvis acabaven de repartir els detalls, uns minuts més tard ens donavem a la fuga. La Núria és molt petita i la música li molesta molt, i és que la paternitat/maternitat te grans avantatges, entre ells fotre el camp ben aviat dels llocs on no t'ho estàs passant bé posant com excusa el benestar del teu petit...

Anònim ha dit...

LA LAURA DIU QUE ES MOLT BONICA,
QUE ES MOLT MORENETA.
UN PETÓ MOLT FORT DE LA BULILA.