28/10/08

Dorm, osseta, dorm...

Avui arriba un canvi de temps, TV3 i la “Corpo” en van plens, de moment a Lleida plou 3 gotes, no arriba a 4 i aquest matí tenim 4 graus més que ahir a la mateixa hora... Però on sembla ser que sí plou força i han caigut els termòmetres és a l’àrea metropolitana i si allí a hores d’ara fa fred, en fa a tot arreu. No hi ha volta de full. Sembla ser que aquesta tarda-nit començarà a nevar al Pirineu i mentre un sector està feliç i content esperant amb candeletes que la neu caigui i faci bons gruixos i asseguri l’inici de la temporada d’esquí, uns altres, estan preocupats perquè la ossa mossegadora de braços de senyors grans que van a caçar porcs senglars a alta muntanya, pot començar a fer el que fan, habitualment per aquesta època els ossos, hivernar. Ara resulta que la ossa pot caure en un llarg son, tranquil i dòcil, ple de somnis bonics on els homes no cacen, és a dir, no maten animalons en el seu habitat natural, a casa seva, vaja, només per plaer. Una soneta que li durarà fins ben entrada la primavera... Per tant, si dorm la meitat de l’any i l’altra meitat, com a molt, mossega un senyor al braç, perquè tant de xivarri? Alguns la volen fer fóra, això és perquè no es poden caçar ossos. Si es poguessin caçar en farien reproduir al zoo i els abocarien al bosc per a que gaudeixin uns quants “Rambos” de ciutat. Ara resulta que el lloc natural d’un ós és un zoo. Ahir mateix un senyor que no estava gairebé del cap va matar a trets el seu cunyat aprofitant que van sortir de cacera. Per tant, jo em pregunto, per aquesta mateixa regla de tres, hem d’exterminar tots els malalts mentals? I els gossos menjadors i atacadors d’adults i de vegades d’infants? Em penso que hi força més casos de gossos violents que d’ossos esgarrapadors de braços... Hem de matar tots els gossos? Que no en quedi ni un? Sense anar més lluny una velleta de 80 anys va ser atacada divendres a Màlaga pel seu propi gos i la va deixar molt mal ferida... Que fem? Exterminen tots els animals perquè ens fan nosa? O millor, els tenim només en granges ben afilerats perquè ens serveixin d’aliment. Exterminem els porcs senglars perquè provoquen accidents de trànsit? Matem tots els coloms perquè embruten les places?
Massa caciquisme i especulació, també a l’alta muntanya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabarem amb tot perque som uns egoistes sanguinaris.
Bulila

Anònim ha dit...

i l'unica excusa que han possat per tapar aquets "despilfarro" es que gravaran el concert i els veneficis es donaran en caritat.
I jo em pregunto, perquè no agafeu aquests 100.000 euros, els doneu a la gent necessitada i feu un cumpleanys discretet a casa vostra amb pastís i espelmetes?
Els pobres com nosaltres, que l'esgresia vol que creguem amb ella, ho fem així, però clar... nosaltres som feliços.
Marina Sola

Anònim ha dit...

Error de text, l'ultim comentari, es pel tema del Sr. Venet, he tingut uu lapsus. Bon dia