19/8/08

Good Vibrations?...

Ja se que no em de tenir pensament negatius cap a nosaltres mateixos, que això no és bo, que fa que minvi la nostra autoestima i que tot el cos ens vibri amb una freqüència que pot afectar negativament el nostre ego. Si ho diu en Sumaru Emoto, ens ho haurem de creure... (si més no les fotos que fa són espectaculars!)
Doncs bé, ara dec estar vibrant a una freqüència molt xunga, però és que no ho puc obviar més, tinc el cul com una trona!
Ja voldria, ja, evitar aquest pensament negatiu, però es que no em caven els pantalons! I no tinc cap intenció de comprar-me roba nova. Ho hauria de fer perquè ni el cul, ni tampoc la panxa (posats a sincerar-nos acabem-ho de rematar) m’hi caben ni als pantalons ni als jerseis.
I això que diuen que amb l’alletament es gasten un munt de calories... uf! Si no arribo a alletar!
Els pits, afortunadament, m’han tornat a la mida normal, però el cul... sembla que estigui embarassada però al l’inrevés, tinc el cul embarassat de 9 mesos!!
Bé, ja n’hi ha prou! (Prou, prou, prou que diria en Cuní) Prou de sodomitzar-me, - de ben segur que tinc les vibracions cel·lulars a una freqüència nefasta -.
O ara o mai! ... Serà qüestió de posar-hi remei, m’apunto als menús de la Núria que ha començat a menjar purés de verdures: mongeta tendra i pastanaga bullida sense oli i sense sal... Caram, quin panorama!

6 comentaris:

La Gallina Marcelina ha dit...

Trobar aquest enllaç m'ha alliçonat: fins i tot en allò que creus nefast pots trobar un costat positiu... finalment sí hauré de sentir les good vibrations!

Montse ha dit...

No et conec físicament però segur que ets una mare guapíssima!
I, a més a més, sense diabetis.

Anònim ha dit...

EM D'IMAGINAR ALLO QUE VOLEM QUE PASSI, NO EL QUE NO VOLEM QUE PASSI. EM DE DIR VULL SER AIXÍ, PERÒ NO EM DE DIR MAI, NO VULL SER AIXÍ. EM D'AGRAIR ALLO QUE TENIM, PERÒ EM D'ANAR A PER ALLO QUE NO TENIM I QUE VOLEM.
UN MUAC MOLT GROS, ESTAS GUAPISISIMA.
BULILA

Modgi ha dit...

Llistat de Sex-symbols que tenen les natges desproporcionades:

- Jenni Farlopa
- Beyoncé
- Shakira
- Eva Mendez
- Vida Guerra
- Totes les negras del món

Si amb aquests referents no se t'eleva l'autoestima, visiona una foto de Keira Knightley

La Gallina Marcelina ha dit...

Ei, Montse! gràcies pel suport!

Bulila, tu sempre tan zen, be watter...

Sinci, que bo lo de la Jenni Farlopa!

I es que teniu raó, sempre jutjant-nos, sempre mirant-nos amb lupa... (menys el cul gros que no cal mirar-lo amb lupa, es veu a simple vista).

No és l'important a la vida, menys per la Jenni Farlopa...

petons!

EQMEVD ha dit...

eiiii.
el cul no es veu, que el tenim al darrera per alguna cosa!!!!
per no patir...ehem, jeje

estàs guapíssima.
ets guapíssima
i jo t'estimo un munt
per molt que la bellesa s'entesti en acumular-se on no caldria, però en fin aquesta és una altra història...
aix.
hem de fer una sortida de nenes JA!!!